Budgetrådgivning Lessebo

För dig som bor i Lessebo kommun.

Budget- och skuldtrådgivaren i Lessebo kommun kan hjälpa dig med budgetrådgivning, skuldrådgivning och att vid behov göra en ansökan om skuldsanering. Har du ett företag är detta stöd mer begränsat än det är till privatpersoner och du kan diskutera med budget- och skuldrådgivaren vilken hjälp du kan få. Har du ett företag med komplicerad ekonomi får du vända dig till företagets egen revisor eller ekonom.

Våra tjänster

  • Budgetrådgivning
  • Skuldrådgivning inkl frivilliga uppgörelser
  • Skuldsanering

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Storgatan 78
36580 LESSEBO

Besökstider

Besökstid kan bokas via telefon när du ringer mig på telefontiden. Du kan även meddela via mail, post eller till kommunens receptionist om du vill ha en besökstid.

Telefon:

0478 - 125 00

Telefontider:

Vardagar 10.00 - 11.00

Postadress:

.
36580 LESSEBO

Vad är kommunal budget- och skuldrådgivning

Den kommunala budget- och skuldrådgivningen har skyldighet att hjälpa skuldsatta att få en överblick över sin ekonomi och ge praktiska råd om hur konsumenter ska hantera och prioritera sina skulder.

Har du behov av skuldsanering kan du få hjälp med ansökan samt omprövning och överklagan av beslut. Budget- och skuldrådgivaren ger stöd under hela skuldsaneringsprocessen.

Alla kommuner ska enligt lag erbjuda budget- och skuldrådgivning. Rådgivningen är kostnadsfri och rådgivaren har tystnadsplikt.

Bor du i en annan kommun

Ange ort eller gatuadress för att hitta budget- och skuldrådgivare i din kommun. Bor du i Stockholms stad anger du stadsdel eller gatuadress.