Budget- och skuldrådgivning Skärholmen, Stockholms stad

För dig som bor i Skärholmens stadsdelsförvaltning.

Boende i stadsdelen Skärholmen erbjuds kostnadsfri budget- och skuldrådgivning. Vi har tystnadsplikt, behöver ditt samtycke för statistikföring samt fullmakt för att byta information med ev. borgenärer och myndigheter. Bokning för ett möte görs antingen på plats i Medborgarkontoret i Skärholmen, Bodholmsplan 2, eller genom att ringa till Medborgarkontoret 08-508 24 050 som har öppet måndag-torsdag 8-16:30 fredag 8-16 Obs! sommartid maj-augusti måndag-torsdag 8-16 fredag 8-15.

Våra tjänster

  • Budgetrådgivning
  • Skuldrådgivning inkl frivilliga uppgörelser
  • Skuldsanering

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Box 503
12726 SKÄRHOLMEN

Telefon:

08-50824828

Telefontider:

Onsdagar kl 9-11 samt fredagar 9-12

Postadress:

Bodholmsplan 2
12726 SKÄRHOLMEN

Vad är kommunal budget- och skuldrådgivning

Den kommunala budget- och skuldrådgivningen har skyldighet att hjälpa skuldsatta att få en överblick över sin ekonomi och ge praktiska råd om hur konsumenter ska hantera och prioritera sina skulder.

Har du behov av skuldsanering kan du få hjälp med ansökan samt omprövning och överklagan av beslut. Budget- och skuldrådgivaren ger stöd under hela skuldsaneringsprocessen.

Alla kommuner ska enligt lag erbjuda budget- och skuldrådgivning. Rådgivningen är kostnadsfri och rådgivaren har tystnadsplikt.

Bor du i en annan kommun

Ange ort eller gatuadress för att hitta budget- och skuldrådgivare i din kommun. Bor du i Stockholms stad anger du stadsdel eller gatuadress.