Budget- och skuldrådgivning Höganäs

För dig som bor i Höganäs kommun.

Budget- och skuldrådgivningen i Höganäs kommun är till för dig som vill ta kontroll över din ekonomi. Rådgivningen är kostnadsfri och vi har tystnadsplikt. Du kan få hjälp med att hitta möjligheter att förbättra din ekonomi, göra en budget, hitta lösningar kring din skuldsituation, förhandla med fordringsägare eller ansöka om skuldsanering. Kontakta oss via telefon, mejl eller vår e-tjänst för att få svar på dina frågor eller boka tid för besök. Vi finns på Stadshuset, Centralgatan 20. Du kan räkna med att få en tid inom två veckor. Välkommen!

Våra tjänster

  • Budgetrådgivning
  • Skuldrådgivning inkl frivilliga uppgörelser
  • Skuldsanering

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Stadshuset, Centralgatan 20
26382 Höganäs

Besökstider

Efter tidsbokning via telefon eller e-tjänst.

Telefon:

042-33 71 00

E-postadress:

kommunen@hoganas.se

Telefontider:

Vardagar 08.30-09.30. Övrig tid går det bra att lämna meddelande på telefonsvararen.

Postadress:

Stadshuset, Centralgatan 20
26338 Höganäs

Vad är kommunal budget- och skuldrådgivning

Den kommunala budget- och skuldrådgivningen har skyldighet att hjälpa skuldsatta att få en överblick över sin ekonomi och ge praktiska råd om hur konsumenter ska hantera och prioritera sina skulder.

Har du behov av skuldsanering kan du få hjälp med ansökan samt omprövning och överklagan av beslut. Budget- och skuldrådgivaren ger stöd under hela skuldsaneringsprocessen.

Alla kommuner ska enligt lag erbjuda budget- och skuldrådgivning. Rådgivningen är kostnadsfri och rådgivaren har tystnadsplikt.

Bor du i en annan kommun

Ange ort eller gatuadress för att hitta budget- och skuldrådgivare i din kommun. Bor du i Stockholms stad anger du stadsdel eller gatuadress.