Budget- och skuldrådgivning Borlänge

För dig som bor i Borlänge kommun.

Budget- och skuldrådgivningen i Borlänge ger dig hjälp med * att göra en hushållsekonomisk översikt för att se hur pengarna används * att titta på hur utgifterna kan minskas * att diskutera hur man kan försöka få bättre villkor hos sin fordringsägare * att få råd om vart man vänder sig och vem man kan prata med * att få råd och anvisningar i samband med skuldsanering

Våra tjänster

  • Budgetrådgivning
  • Skuldrådgivning inkl frivilliga uppgörelser
  • Skuldsanering

Kontaktuppgifter

Budget och skuldrådgivningen har semesterstängt mellan den 20/7-4/8. Under perioden 1/7-21/8 har vi öppet men med minskad bemanning vilket kan innebära längre svarstider än vanligt.

Besöksadress

Röda vägen 50
78181 Borlänge

Besökstider

Endast tidsbokning.

Telefon:

0243 - 740 00

Postadress:

Röda vägen 50
78181 Borlänge

Vad är kommunal budget- och skuldrådgivning

Den kommunala budget- och skuldrådgivningen har skyldighet att hjälpa skuldsatta att få en överblick över sin ekonomi och ge praktiska råd om hur konsumenter ska hantera och prioritera sina skulder.

Har du behov av skuldsanering kan du få hjälp med ansökan samt omprövning och överklagan av beslut. Budget- och skuldrådgivaren ger stöd under hela skuldsaneringsprocessen.

Alla kommuner ska enligt lag erbjuda budget- och skuldrådgivning. Rådgivningen är kostnadsfri och rådgivaren har tystnadsplikt.

Bor du i en annan kommun

Ange ort eller gatuadress för att hitta budget- och skuldrådgivare i din kommun. Bor du i Stockholms stad anger du stadsdel eller gatuadress.