Telekområdgivarna

Detta är en av de samverkande myndigheterna eller byråerna inom Konsumentverkets vägledning. Vägledningen svarar på frågor eller hjälper dig vidare till experter hos någon av myndigheterna eller konsumentbyråerna.

Alla samverkande myndigheter och konsumentbyråer

Om oss

Telekområdgivarna ger opartisk och kostnadsfri hjälp till konsumenter om abonnemang för tv, telefoni, bredband, fiberanslutningar och betalteletjänster. Som konsument kan du dels vända dig till oss innan du ingår avtal för goda råd i förebyggande syfte, dels kan du kontakta oss om det uppstår problem med ditt abonnemang och du inte lyckas komma överens med operatören. Vi kan då ge dig rådgivning och i vissa fall medla mellan dig och din operatör för att aktivt försöka bidra till en lösning. Vi är en icke vinstdrivande organisation som finansieras av deltagande operatörer, ägs av organisationen TechSverige och har Konsumentverket samt Post- och telestyrelsen representerade i styrelsen, vilket garanterar opartiskhet.

Våra verktyg

Kontaktuppgifter

Telefon:

08-522 767 00

Telefontider:

09-11 alla helgfria måndag-torsdag, fredagar är telefonrådgivningen stängd. Det går som alltid bra att skicka in ärenden via webbformulär på https://telekomradgivarna.se/abonnemang/kontakta-oss/kontaktuppgifter/. OBS! Betalteletjänster anmäls i webbformuläret på www.telekområdgivarna.se/betalteletjanster-anmalan, ej via telefon.
Sommarstängt i telefonrådgivningen 11/7-12/8 2024.

Postadress:

Wallingatan 44A
111 24 Stockholm