Spridning av material

Vi vill gärna att material från webbplatsen sprids till flera. För att materialet ska spridas på ett bra sätt finns det några regler vi vill att du följer.

Artiklar

  • Ange källa och datum för varifrån respektive text är hämtad. Webbplatsen uppdateras kontinuerligt.

  • Text från hallakonsument.se får inte användas i sådana sammanhang att det kan missuppfattas, misstolkas eller skada Konsumentverket.

  • Texter från hallakonsument.se får inte mångfaldigas för att säljas utan särskilt tillstånd.

  • Vid elektronisk vidareförmedling av text från hallakonsument.se rekommenderar vi länkning till hallakonsument.se. Då får läsaren eller besökaren alltid den senaste versionen.

Dokument

Webbplatsen hallakonsument.se länkar till dokument som finns på andra webbplatser. Vilka rättigheter som gäller för de dokumenten bestämmer den myndighet, kommun eller organisation som ansvarar för dokumentet. Vill du spara ner dokument och publicera på annan webbplats ska du kontakta ansvarig myndighet, kommun eller annan organisation.

Bilder och illustrationer

Bilder och illustrationer på hallakonsument.se får inte användas, kopieras eller mångfaldigas utan tillstånd. Mejla Konsumentverkets webbredaktion om du har frågor och funderingar kring detta. E-post: webbredaktionen@konsumentverket.se.

Källa: Konsumentverket

Granskad: 21 februari 2024