Om webbplatsen

Webbplatsen är utvecklad med dig som användare i fokus. Den är utvecklad för att vara tillgänglig och användbar för en bred målgrupp med olika behov. För att du ska få den bästa upplevelsen rekommenderar vi att du använder en sen version av en modern webbläsare.

På webbplatsen kan du läsa om köp av varor och tjänster, reklamationer, privatekonomi, att handla hållbart och annat du som konsument kan behöva vägledning i. 

Konsumentverket är den myndighet som publicerar information på webbplatsen. Men innehållet skrivs och kvalitetsgranskas tillsammans med våra samverkande myndigheter och konsumentbyråer.

Om du surfar på mobil och surfplatta

Designen på webbplatsen är responsiv. Det betyder att webbplatsen anpassar sig till den dator, mobiltelefon eller surfplatta du surfar med. Eftersom skärmens storlek varierar mellan olika enheter förändras utseendet på webbplatsen för att passa just din enhet.

Det är bara utseendet som förändras. Innehållet på webbplatsen är alltid samma oberoende av vilken enhet du använder för att besöka oss.

  • Ändra val för kakor
  • Fick du svar på din fråga?

    Källa: Konsumentverket

    Granskad: 21 februari 2024