Om webbplatsen

Webbplatsen är utvecklad med dig som användare i fokus och för att vara tillgänglig och användbar för en bred målgrupp med olika behov. För att du ska få den bästa upplevelsen rekommenderar vi att du använder en sen version av en modern webbläsare. Webbplatsen fungerar även utan JavaScript.

På den här webbplatsen kan du läsa om frågor om köp av varor och tjänster, villkor i avtal, reklamationer, att handla hållbart och annat som du som konsument behöver hjälp med.

Konsumentverket är den myndighet som publicerar information på webbplatsen men artiklarna skrivs och kvalitetsgranskas tillsammans med våra samarbetspartners.

Läs mer om våra samarbetspartners

Om du surfar på mobil och surfplatta

Designen på webbplatsen är responsiv och webbplatsen anpassar sig därför till den enhet du väljer att surfa med – dator, mobiltelefon och surfplatta. Eftersom skärmarna för de olika enheterna är olika stora förändras utseendet på webbplatsen utifrån de förutsättningar som finns för den enhet du använder. Innehållet på webbplatsen är samma oberoende av vilken enhet du använder för att besöka vår webbplats.

Kontakta vår webbredaktion

Vi tar gärna emot synpunkter på webbplatsen. Har du synpunkter eller frågor på innehållet på webbplatsen kan du kontakta vår webbredaktion.