Sök gärna bland våra tidigare frågor och svar
Alla kategorier

Hur gör jag en adressändring?

Profilbild på: Pia Hej!

Jag ska flytta om två månader och undrar hur jag adressändrar på bästa sätt. Pia 2017-09-28 10:38 Följ inlägget
 • Profilbild på: Pia Hej Pia,

  När du flyttar ska du anmäla din nya adress till Skatteverket för att få rätt folkbokföringsadress. Att anmäla flytt till Skatteverket kostar ingenting.

  Om du vill ha eftersändning av din post kan du mot en avgift beställa eftersändning hos Adressändring.se. Eftersändning innebär att post adresserad till din gamla adress skickas till din nya. Tänk på att eftersändning av post inte ändrar din folkbokföringsadress.  

  Du kan läsa mer och anmäla din flytt på Skatteverkets webbplats

  Eftersom du snart ska flytta vill jag även passa på att tipsa om några av våra artiklar med hållbarhetsfokus, som förhoppningsvis kan bidra med några användbara tips och förslag i samband med din flytt. Bland annat kan du läsa om vad du kan göra med saker du inte längre vill ha, eller hur du ska sortera de saker som ska kastas.

  Läs om olika tips för vad du kan göra med saker du inte längre vill ha

  Läs om återanvändning av heminredning

  Läs mer om att sortera avfall

  Lycka till med flytten!

  Vänligen Janet Vägledare, Hallå konsument 2017-09-28 10:50

Forumet är tillfälligt stängt för nya frågor

För tillfället går det inte att ställa nya frågor i frågeforumet, men du kan fortfarande söka bland våra tidigare frågor och svar. För dig som har frågor relaterade till coronaviruset finns det flera inlägg där vi har samlat information om dina rättigheter. Forumet öppnar för nya frågor på måndag. Välkommen åter!