Sök gärna bland våra tidigare frågor och svar
Alla kategorier

Det dras pengar från mitt konto, hur stoppar jag det?

Profilbild på: Margareta Jag har svarat på 4 frågor och vunnit en gåva från Google leverantör. Nu dras det pengar från kontot. Hur får jag stopp på dessa dragningar? Margareta 2017-10-08 15:40 Följ inlägget
 • Profilbild på: Margareta Hej Margareta,

  Om du inte har beställt något behöver du kontakta din bank för att spärra kortet och få stopp på dragningarna. Du kan också göra en så kallad kortreklamation, vilket betyder att du vänder dig till banken för att få hjälp med en återbetalning.

  Läs mer om kortreklamation

  Ett erbjudande om att delta i en marknadsundersökning för att få en gåva kan tyvärr vara en så kallad abonnemangsfälla. Ofta är det svårt att förstå att ett erbjudande är förknippat med en prenumeration, men om ett företaget ber om dina kortuppgifter bör du vara uppmärksam. Lämna endast ut dina kortuppgifter om du ska köpa något.

  Läs mer om hur du kan gå tillväga om du hamnat i en abonnemangsfälla

  Vänligen Janet Vägledare, Hallå konsument 2017-10-10 09:43

Forumet är tillfälligt stängt för nya frågor

För tillfället går det inte att ställa nya frågor i frågeforumet, men du kan fortfarande söka bland våra tidigare frågor och svar. För dig som har frågor relaterade till coronaviruset finns det flera inlägg där vi har samlat information om dina rättigheter. Forumet öppnar för nya frågor den 10 augusti. Välkommen åter!