Sök gärna bland våra tidigare frågor och svar
Alla kategorier

Ångerrätt även om företaget inte svarar?

Profilbild på: sven börjessson Hej
jag var på marknad i ljung och teckande ett avtal 23/9 på ett bredband och fick med en dator och när jag kom hem ångrar jag detta.
kontaktade företaget och meddelade detta. fick då en mail adress som jag skulle skriva till för att få information om hur jag skulle skicka detta tillbaka. Har mailat detta företag TryggNord som står bakom Minglamobil. gjorde detta den 28/9. Har inte fått något svar, har åter skrivit till dem idag och även försökt via telefon få tag på Mingla men efter suttit i telefon 2 X 20 min inget svar.
Min fråga gäller min ångerrätt även om de inte hör av sig trotts att jag skickat mail innan 14 dagar har gått.
MVh
Sven sven börjessson 2017-10-02 11:17 Följ inlägget
 • Profilbild på: sven börjessson Hej Sven,

  Vad bra att du har mejlat, då kan du bevisa att du har ångrat dig och när du har talat om det för företaget. Det har ingen betydelse om företaget svarar dig inom 14 dagar, det viktiga är att du kan visa att du har ångrat dig inom rätt tid. Du förlorar alltså inte din ångerrätt om företaget inte svarar dig inom tiden för ångerrätten.

  Om du har kontakt med två företag kan det vara bra att lägga båda som mottagare när du skickar mejl, eller att skicka samma mejl till båda.

  I vår artikel hittar du mer information om ångerrätt

  Om det dyker upp fler frågor får du gärna kontakta oss igen. I de flesta kommuner finns det även konsumentvägledning på plats, dit du kan vända dig för information och stöd.

  Sök din kommunala konsumentvägledning här

  Vänligen Isabelle Vägledare, Hallå konsument 2017-10-02 18:25

Forumet är tillfälligt stängt för nya frågor

För tillfället går det inte att ställa nya frågor i frågeforumet, men du kan fortfarande söka bland våra tidigare frågor och svar. För dig som har frågor relaterade till coronaviruset finns det flera inlägg där vi har samlat information om dina rättigheter. Forumet öppnar för nya frågor den 10 augusti. Välkommen åter!