Fler företag i jämförelse av boräntor

Aktuellt | Uppdaterad: 2018-08-29 | Publicerad: 2018-08-28

Konsumenternas Bank- och finansbyrå har utökat antalet företag i deras jämförelse av boräntor och redovisar nu både annonserade räntor och genomsnittsräntor från 20 olika långivare. Även företag som erbjuder bolån till konsumenter med betalningsanmärkningar finns med.

För att ge en mer heltäckande bild av bolånemarknaden har Konsumenternas Bank- och finansbyrå nu utökat sin jämförelse av boräntor.

- Vår ambition är att redovisa boräntorna från alla banker, kreditmarknadsbolag och bostadskreditinstitut på marknaden, säger Eva Lindström, jurist på Konsumenternas Bank- och finansbyrå.

När det gäller bolån finns det ofta möjlighet att förhandla och att få en lägre ränta och nu kan du enkelt jämföra alla företag som ger bolån till konsumenter idag. I jämförelsen hittar du aktuella, annonserade räntor (listräntor). Och liksom tidigare redovisas även genomsnittsräntorna för de senaste tolv månaderna. Genomsnittsräntorna är snittet av de räntor som företagens kunder i genomsnitt faktiskt har fått den senaste månaden för respektive bindningstid.

Läs hela nyheten på konsumenternas.se

Jämför boräntor här

Senaste nyheter